Home Arnhem Lieftink vertrekt bij SV Otterlo

Lieftink vertrekt bij SV Otterlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Otterlo moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer meldt Ede Stad.nl. Trainer Ronald Lieftink heeft aan het bestuur van de tweedeklasser uit Otterlo aangegeven na dit seizoen te stoppen als trainer op Sportpark Kastanjebos. De 48-jarige Lieftink is bezig aan zijn vierde seizoen in zijn tweede periode bij Otterlo en werd vorig seizoen kampioen. De trainer was in het verleden onder meer werkzaam bij Bennekom en WAVV.

Zaterdag verloor Otterlo in eigen huis met 1-3 van directe concurrent VV Jonathan. Door de vierde achtereenvolgende nederlaag staat Otterlo nu op de twaalfde positie in de onderste regionen  van de tweede klasse C.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |