App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jonge Kracht op zoek naar nieuwe trainer

Jonge Kracht op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jonge Kracht gaat niet verder met trainer René Knuiman. De 53-jarige Huissense trainer is bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark Schalkshof en presteert uitstekend. Vorig seizoen promoveerde Jonge Kracht naar de derde klasse en dit seizoen draait het team van Knuiman een niveau hoger prima mee. Met zestien punten na tien duels staan de Huissenaren op de zesde plaats in de middenmoot van de derde klasse C. Zondag wordt de eerste competitiehelft in Ede afgesloten met een duel tegen FC Jeugd.

Op de clubwebsite van Jonge Kracht staat dat de Technische commissie besloten heeft het aflopende contract niet te verlengen omdat na een succesvolle samenwerking en een mooie promotie de tijd rijp is voor een nieuw gezicht.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |