App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zondag herkansing voor koploper SC Rheden

Zondag herkansing voor koploper SC Rheden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SC Rheden kan zondag de eerste periodetitel van de vierde klasse F winnen. De fusieclub uit Rheden heeft een punt voorsprong op SV Orderbos en een beter doelsaldo. Wanneer SC Rheden zondag de thuiswedstrijd tegen buurman EDS wint, gaat de ploeg van trainer John Farkas als koploper de winterstop in en kan het periodekampioenschap op Sportpark IJsselzicht alsnog gevierd worden. Concurrent SC Orderbos moet thuis van nummer drie VV Activia winnen en hopen op puntenverlies van de Rhedense koploper.

Afgelopen zondag verspeelde SC Rheden twee dure punten door ondanks twee goals van topscorer Patrick d’Hulst met 2-2 gelijk te spelen bij Veluwezoom. Orderbos won met 1-3 in Ellecom van EDS dankzij twee doelpunten van Mark Fennebeumer en een goal van Miquel Kraaijenveld.

  1. SC Rheden 9.22 (30-9)
  2. SV Orderbos 9.21 (22-11)
  3. VV Activia 9.19 (27-21)
  4. Loenermark 9.17 (14-11)
  5. SC Klarenbeek 9.16 (18-10)

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |