Home Arnhem Renkumse fusieclub op zoek naar naam

Renkumse fusieclub op zoek naar naam

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

CHRC, Redichem en RVW zijn in vergaande besprekingen om volgend seizoen te fuseren. De drie clubs op Sportpark Wilhelmina zijn al enige jaren in gesprek en hebben met hulp van de gemeente Renkum een fusiecommissie in het leven geroepen. De commissie vraagt de leden nu om mee te denken over de naam van de nieuwe voetbalclub die in de zomer 2023 opgericht moet worden.

Op de websites van Redichem, RVW is onderstaande oproep te vinden:

Graag vragen wij jullie hulp bij het volgende: Wat wordt de naam van de eventuele fusievereniging?
Doormiddel van onderstaande link kunnen jullie een voorstel doen voor de nieuwe naam. Hierbij zouden wij het prettig vinden als deze naam ook onderbouwd wordt.

Dus mocht je een suggestie hebben vul dan snel het formulier in. Dit kan tot en met 15 januari 2023. Na 15 januari worden de drie beste namen uitgekozen (door de commissie cultuur) en krijgen de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden de mogelijkheid om op één van de drie namen te stemmen, hiervoor geldt meeste stemmen gelden.

Met sportieve groet,
Fusiecommissie

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl