App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Na zes jaar Advendo’57 stopt Jan Fluit als trainer

Na zes jaar Advendo’57 stopt Jan Fluit als trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jan Fluit (64) stopt na dit seizoen als trainer meldt EdeStad.nl. De ervaren trainer is bezig aan zijn tweede periode bij Advendo’57 en is nu alweer zes jaar trainer van de derdeklasser uit Ederveen. In het verleden was de gedreven inwoner van Ede onder meer trainer van De Merino’s, Lunteren, VVA en SDS’55.

Vorig seizoen leek Advendo’57 naar de vierde klasse te degraderen, maar dankzij een indrukwekkende eindsprint werd via de nacompetitie handhaving afgedwongen. Dit seizoen staat Advendo’57 op plek acht in de brede middenmoot van de derde klasse A. Zaterdag kan met een overwinning op Sportpark Allemanskamp tegen laagvlieger De Braak een plek in het linkerrijtje worden behaald.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |