App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Krayenhoff wil met Van Elk de derde klasse in

Krayenhoff wil met Van Elk de derde klasse in

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Angelo van Elk is ook volgend seizoen trainer van Krayenhoff meldt De Gelderlander. De Nijmeegse trainer is bezig aan zijn derde seizoen bij de vierdeklasser. Nadat vorig seizoen net promotie naar de derde klasse werd misgelopen, lijkt de Nijmeegse club nu hard op weg naar de derde klasse. Met 28 punten na tien wedstrijden is Krayenhoff de trotse koploper van de vierde klasse E en winnaar van de eerste periodetitel. Eerste achtervolger SJO/VVLK staat zeven punten achter, nummer drie Germania heeft al een achterstand van tien punten. Zondag sluit Krayenhoff de uitmuntende eerste competitiehelft af met een uitduel tegen SV Heumen. Bovendien wordt er eindelijk een kunstgrasveld op Sportpark De Schoonhorst aangelegd.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |