App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Kaus hoopt op periodetitel met DVSG in laatste seizoen

Kaus hoopt op periodetitel met DVSG in laatste seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martin Kaus vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer bij DVSG. De trainer is bezig aan zijn derde seizoen bij de vijfdeklasser uit Groesbeek. Op de clubwebsite laat DVSG weten dat na goed overleg tussen club en trainer besloten is dat het voor trainer en spelersgroep beter is een nieuwe uitdaging aan te gaan. Kaus hoopt in het restant van het seizoen nog een periodetitel met de Groesbeekse zondagclub binnen te halen.

Met veertien punten na tien duels is DVSG momenteel de nummer vijf van de vijfde klasse D, zondag staat op het eigen Sportpark De Horst tegen AAC-Olympia de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |