App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ambitieuze Ali Aygun stopt bij TKA

Ambitieuze Ali Aygun stopt bij TKA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ali Aygun is bezig aan zijn laatste seizoen bij Turkse Kracht Apeldoorn meldt De Stentor. De 43-jarige trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de vierdeklasser uit Apeldoorn en is ambitieus. De voormalige voetballer van onder meer Apeldoornse Boys, Victoria Boys en Heerde staat met TKA momenteel op de tiende en voorlaatste plek in de vierde klasse F. Zondag werd op het eigen Sportpark Orderbos met 2-0 van hekkensluiter SV Vaassen gewonnen, komend weekend is TKA vrij. Vorig seizoen wist TKA zich nipt rechtstreeks te handhaven in de vierde klasse.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |