App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zwart-Wit’63 gaat op zoek naar nieuwe trainer

Zwart-Wit’63 gaat op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Edwin van Nijen is bezig aan zijn laatste seizoen bij Zwart-Wit’63. De trainer uit Zwolle begon vorig seizoen bij de derdeklasser in Harderwijk en de zwart-witte formatie wist zich na een moeizaam seizoen uiteindelijk nipt rechtstreeks in de derde klasse te handhaven.

Dit seizoen staat een wisselvallig Zwart-Wit’63 op een verdienstelijke derde positie in de derde klasse B, maar de achterstand op koploper VVOP bedraagt al tien verliespunten. Op de website van de ambitieuze club uit Harderwijk valt te lezen dat beide partijen in goed gezamenlijk overleg besloten hebben na dit seizoen uit elkaar te gaan en dat Van Nijen er uiteraard alles aan zal doen om het seizoen met een goed eindresultaat af te sluiten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |