App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Koploper SV Harskamp verlengt met Oosterholt

Koploper SV Harskamp verlengt met Oosterholt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: VV SEH

Collin Oosterholt is ook volgend seizoen trainer van SV Harskamp meldt Ede Stad.nl. De ambitieuze vierdeklasser uit de Veluwe is momenteel koploper in de vierde klasse C en wil graag met de 38-jarige trainer naar de derde klasse.

Dinsdagavond werd bekend gemaakt dat het bestuur en de spelersgroep unaniem achter de contractverlenging van de trainer staan. Oosterholt is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark ’t Meulenveld en eindigde vorig seizoen op de zesde plaats. Na een 0-4 nederlaag op de eerste speeldag tegen Fortissimo is Harskamp inmiddels negen wedstrijden zonder puntverlies.

Wanneer Harskamp zaterdag de uitwedstrijd tegen Redichem wint, sluit de club van Oosterholt de eerste competitiehelft als koploper en winterkampioen af.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |