App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Sparta Nijkerk: Huizing blijft, twee vertrekkers

Sparta Nijkerk: Huizing blijft, twee vertrekkers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Raymond Huizing speelt ook de komende twee seizoenen bij Sparta Nijkerk. De multifunctionele Amersfoorter werd aan het begin van het seizoen van Jong FC Utrecht overgenomen en blijft nu dus tot 2025 bij Sparta Nijkerk. In de onderste regionen van de Derde divisie behaalde Sparta Nijkerk zaterdag op Sportpark De Ebbenhorst drie belangrijke punten door VV Staphorst met 2-1 te verslaan.

Sparta Nijkerk maakte eerder deze week bekend dat Rob Diderik na de winterstop zal stoppen bij de selectie. De 30-jarige linksback kan het voetballen niet meer combineren met zijn eigen bedrijf en gezinsleven. Ook werd bekend dat Justin van Groen bezig is aan zijn laatste seizoen in Nijkerk. De 31-jarige middenvelder is niet ingegaan op het voorstel tot contractverlenging en gaat op zoek naar een andere club.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |