Home Arnhem WWNA op zoek naar nieuwe trainer

WWNA op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Harold Valkenburg vertrekt na één seizoen alweer als trainer van vierdeklasser WWNA. Volgens Hans Spek van de Technische commissie van de zondagclub uit Wenum-Wiesel hebben gesprekken tussen bestuur, spelersraad en trainer opgeleverd dat er een beetje chemie ontbreekt en dat Harold Valkenburg een lichte voorkeur heeft voor zaterdagvoetbal. Hierdoor is besloten om het contract met de trainer uit Scherpenzeel niet te verlengen en op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Inmiddels zijn er al enkele sollicitaties binnen gekomen.

Na een teleurstellende tweede competitiehelft degradeerde WWNA vorig seizoen onverwacht naar de vierde klasse. Na een matige competitiestart met drie nederlagen vertonen de prestaties van de op het prachtige Sportpark Wiesel gelegen WWNA een duidelijke stijgende lijn en staat de zwart-witte formatie inmiddels op de zesde plek in de vierde klasse F.

Valkenburg was in het verleden onder meer werkzaam als trainer in de opleiding van FC Utrecht, Blauw Geel’55, Valleivogels en als hoofdtrainer van Veluwse Boys, VV Hees en Aurora.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl