Home Achterhoek William Krabbenborg nieuwe trainer FC Trias

William Krabbenborg nieuwe trainer FC Trias

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

William Krabbenborg is volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Trias meldt De Gelderlander. Bij de derdeklasser uit Winterswijk wordt Krabbenborg de opvolger van Yassin Ouardighi die in oktober aangaf na vijf seizoenen te vertrekken van Sportcomplex ’t Huitinkveld. FC Trias staat na tien duels met achttien punten op de derde plaats in de derde klasse A, gisteren werd VV Ruurlo met 2-1 verslagen.

William Krabbenborg gaf anderhalve week geleden bij het bestuur van tweedeklasser SV Grol aan na drie seizoenen te willen vertrekken bij de sterke tweedeklasser uit Groenlo. De trainer was al eerder actief bij FC Trias en was ook trainer bij onder meer WVV’34, Pax, Sportclub Lochem en SC Neede.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |