Home Achterhoek Trainer Sneller na derde seizoen weg bij vv Oeken

Trainer Sneller na derde seizoen weg bij vv Oeken

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Harold Sneller en vv Oeken hebben besloten aan het einde van dit seizoen het aflopende contract van de trainer bij de Brummense club niet te verlengen. De trainer uit Apeldoorn is bezig aan zijn derde seizoen bij de derdeklasser. Vorig seizoen wist de dorpsclub zich dankzij een sterke eindsprint knap te handhaven in de derde klasse. Oeken staat momenteel op de negende plaats in de derde klasse E en won zaterdag op het bosrijke Sportpark De Overkant de derby tegen Eerbeekse Boys met 3-0.

Op de clubwebsite staan mooie woorden te lezen over het naderende vertrek van Harold Sneller:

Na drie mooie, vreemde en vooral intensieve jaren gaat hoofdtrainer Harold Sneller vv Oeken verlaten. Met een hilarische video deed de in Apeldoorn woonachtige trainer zijn intrede in seizoen 2020-2021.

Oeken 1 is nu bijna halverwege het derde seizoen, in de zware 3de klasse E houdt de sterk verjongde ploeg zich goed staande met verzorgd voetbal. Zolang er nog zicht is op de achtste positie zal de ploeg alles in het werk stellen om de ongetwijfeld zware nacompetitie te ontlopen. Lukt dat niet, dan zal de selectie wederom fit en voorbereid  zijn voor een succesvolle eindsprint.

Voor een dorpsclub als vv Oeken is een ‘passende’ trainer van belang. Harold Sneller voelde zich als trainer, maar ook als mens, als een vis in het water en werd breed geaccepteerd. De komende weken gaat vv Oeken op zoek naar een passende vervanger.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |