Home Achterhoek Berthil ter Avest weg bij Voorwaarts Twello

Berthil ter Avest weg bij Voorwaarts Twello

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TVC’28 heeft Berthil ter Avest vastgelegd als nieuwe trainer voor seizoen 2023/24, dat betekent dat de 52-jarige oud-prof na twee seizoenen zal vertrekken als trainer van Voorwaarts Twello. Bij de eersteklasser uit Twello begon Ter Avest vorig seizoen met een vijfde plaats in de middenmoot. Na de knappe 2-4 zege van zondag in Oss tegen SV TOP staat het wisselvallige Voorwaarts momenteel op de achtste plaats in de eerste klasse D.

Ter Avest gaat bij eersteklasser TVC’28 uit Tubbergen samenwerken met Koen Reinerink. Ter Avest combineert momenteel zijn werkzaamheden op Sportpark De Laene in Twello met een rol in de academie van FC Twente/Heracles. In het verleden was Ter Avest vijf seizoenen trainer van Bon Boys.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl