App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Topper tussen De Bataven en SC Bemmel eindigt onbeslist

Topper tussen De Bataven en SC Bemmel eindigt onbeslist

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De topper in de eerste klasse D van het zondagvoetbal tussen De Bataven en SC Bemmel is zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Door de remise in de derby blijft SC Bemmel koploper, al heeft het als tweede geklasseerde De Bataven twee verliespunten minder.

In een sfeervolle ambiance op Sportpark Walburgen kwamen de bezoekers uit Bemmel na een kwartier op voorsprong via een indirecte vrije trap van Nick Reijmers. Na een half uur kwam de thuisploeg op gelijke hoogte dankzij een goal van aanvoerder Max Beissel. In een tweede helft met kansen over en weer kreeg verdediger Berend Nunes van De Bataven zijn tweede gele kaart. Ook met tien tegen elf bleef de wedstrijd redelijk in evenwicht met het terechte gelijkspel als resultaat. De remise was pas het eerste puntenverlies van De Bataven in Gendt.

Zondag hopen naaste achtervolgers FC Winterswijk, MASV en WSV het gat met de koplopers te verkleinen. FC Winterswijk speelt in Apeldoorn tegen Columbia, MASV ontvangt WSV.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |