App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Prestatieverbetering aan de hand van innovatie!

Prestatieverbetering aan de hand van innovatie!

door Redactie
0 reacties

Op maandag 7 december organiseert Usportfor samen met DVC’26 en Dotcom Sport een informatie avond omtrent prestatieverbetering aan de hand van innovatie. Tijdens deze avond zal de prestatieverbetering in de breedste zin van het woord worden besproken. Hierbij kan er dus gedacht worden aan prestatieverbetering op het veld, maar ook in de sponsoring, de organisatie en prestatieverbetering bij de technische staf.

Tijdens de avond zal Usportfor hun automatische camera systeem bespreken en de meerwaarde ervan voor de vereniging. Tegenwoordig zijn dergelijke systemen steeds bereikbaarder voor amateur verenigingen en is het een vaste waarde langs de amateur velden. Zo maken er momenteel al ruim 220 Nederlandse amateurclubs gebruik van hun systeem. Deze clubs ervaren elk weekend weer de meerwaarde van het systeem en willen niet meer zonder! Onderdelen van het systeem die aan bod zullen komen zijn:

  • De meerwaarde voor de prestatieve tak van de club (video analyse)
  • De jeugdopleiding (zowel spelers als trainers)
  • Bereiken van supporters en leden
  • Commerciële inzet
  • Maatschappelijke functie

Naast Usportfor zal ook DVC’26 aan het woord komen. Vanuit DVC’26 zal Nick Pollmann gaan vertellen hoe het systeem van Usportfor verenigingsbreed wordt ingezet bij DVC’26. De club maakt al enkele jaren gebruik van het systeem en de club heeft zelfs een speciale ruimte ingericht op de accommodatie waar de trainers samen met de spelers belangrijke momenten uit wedstrijden of trainingen terug kunnen bekijken ter voorbereiding op de volgende wedstrijd.

Als laatste zal ook Dotcom Sport aan het woord komen. Dotcom Sport is sinds jaar en dag een toonaangevend bedrijf die zich richt op de inrichting van het spelervolgsysteem binnen de club. Zij bieden een software pakket aan waarin de ontwikkeling van elke jeugdspeler vastgelegd kan worden. Dit spelervolgsysteem is een erg belangrijk onderdeel van menig jeugdopleiding en wordt veel gecombineerd met de beelden die worden vergaard met het systeem van Usportfor. Sinds kort biedt Dotcom Sport ook een analyse tool aan waarmee de beelden ook dieper geanalyseerd kunnen worden.

Zoals u leest worden er veel onderwerpen aangehaald die voor elke amateurvereniging belangrijk zijn. Het doel van de avond is om elke club de tools te bieden om zich door te ontwikkelen. Hiernaast worden verschillende systemen behandeld welke de basis kunnen zijn voor mooie ontwikkelingen die uiteindelijk leiden tot een stabielere vereniging met betere prestaties!

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

[gravityform id=”13″ title=”true”]

Of door te mailen naar jeroen@usportfor.com. Tevens kunt u ook altijd mailen voor meer informatie of wanneer er vragen zijn!

Wij hopen u op 7 december bij DVC’26 te mogen ontvangen!

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |