App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 4F: Sleeping Giant SC Rheden dichtbij periodetitel

4F: Sleeping Giant SC Rheden dichtbij periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SC Rheden kan zondag een flinke stap richting de gewenste snelle terugkeer naar de derde klasse zetten. Na de degradatie van vorig seizoen kan de fusieclub uit Rheden op Sportpark De Pinkenberg de eerste periodetitel van de vierde klasse F veroveren. Dan moet wel afgerekend worden met de buren van SC Veluwezoom en moet concurrent sv Orderbos in Ellecom punten verliezen tegen EDS. Een week later volgt een mogelijke herkansing wanneer een andere derby op het programma staat en SC Rheden en EDS elkaar eindelijk in competitieverband treffen.

SC Rheden kende een valse start van het seizoen. In de openingsronde werd met 0-1 verloren van sv Orderbos. De club van trainer John Farkas herstelde zich echter knap: de volgende zeven wedstrijden werden gewonnen. De laatste twee duels verliepen echter vrij moeizaam: 1-2 bij TKA en 2-1 thuis tegen Loenermark. Toch is SC Rheden de ploeg met de meeste gescoorde doelpunten en minste tegentreffers. Met de winst van de eerste periodetitel wordt slechts een stapje gezet richting de bestemming: SC Rheden hoort minimaal in de derde klasse te spelen.

 1. SC Rheden 8.21 (28-7)
  4/12: Veluwezoom- SC Rheden
  11/12: SC Rheden- EDS
 2. sv Orderbos 8.18 (19-10)
  4/12: EDS- sv Orderbos
  11/12 sv Orderbos- VV Activia
 3. SC Klarenbeek 8.16 (16-7)
  4/12 VV Activia- SC Klarenbeek
  11/12 SC Klarenbeek- WWNA
 4. VV Activia 8.16 (24-19)
  4/12 VV Activia- SC Klarenbeek
  11/12 sv Orderbos- VV Activia

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |