App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek WHC gaat op zoek naar nieuwe trainer

WHC gaat op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser WHC heeft zojuist bekend gemaakt dat het contract met trainer Richard Karrenbelt niet verlengd wordt. De trainer uit Apeldoorn is bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit Wezep. In het verleden was Karrenbelt onder meer trainer van WSV, ONS Sneek, Urk, csv Apeldoorn en SC Genemuiden. In de bijzonder spannende eerste klasse E is WHC momenteel koploper, maar de voorsprong op achtervolgers KHC, ASV Dronten en Quick’20 is minimaal. WHC won de laatste vier competitieduels en versloeg zaterdag Achilles’12 met 4-0 op Sportpark Mulderssingel.

Op de website van WHC wordt de beslissing toegelicht:

Richard Karrenbelt is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij WHC. Na drie jaar zal hij aan het eind van het seizoen stoppen met zijn functie als hoofdtrainer. In onderling overleg met de technische commissie is er besloten om het contract niet te verlengen.

De oefenmeester uit Apeldoorn is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij WHC, en heeft in de afgelopen jaren het elftal doorontwikkeld en verschillende jonge jongens heeft ingepast. Dit alles werd beloont met de promotie wedstrijd van vorig jaar. Helaas grepen we aan de verkeerde kant van de medaille, maar dat is ook voetbal. Wij willen Richard bedanken voor zijn altijd tomeloze inzet voor de club, en wensen hem alle succes toe in de toekomst.

WHC zal binnenkort de procedure en zoektocht naar een nieuwe oefenmeester voor het volgende seizoen opstarten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |