App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Succestrainer blijft bij Sc Westervoort

Succestrainer blijft bij Sc Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Wim Bleijenberg is ook volgend seizoen trainer van Sportclub Westervoort. De trainer begon in 2020 op Sportpark Naederhuyse en werd vorig seizoen met Sc Westervoort kampioen van de vierde klasse. Ook in de derde klasse lijkt de Westervoortse zondagclub in het linkerrijtje mee te spelen. Gezien de prestaties en sfeer binnen de club alle reden voor beide partijen om de samenwerking met een vierde seizoen uit te breiden. Momenteel staat Sc Westervoort met vijftien punten na negen duels op de vierde plaats in de derde klasse B.

De inwoner van Huissen was in het verleden onder meer werkzaam bij GVA en GSV’38 en speelt zondag met Sc Westervoort de thuiswedstrijd tegen FC Dinxperlo.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |