App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van den Berg per direct weg als trainer Bennekom

Van den Berg per direct weg als trainer Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bennekom heeft per direct afscheid genomen van trainer Aad van den Berg. De trainer was bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Eikelhof. Bennekom kent tot nu toe een teleurstellend seizoen, de club werd in de poulefase van de beker uitgeschakeld door Duno en DVC’26. In de eerste klasse D staat Bennekom momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie met zeven punten na acht wedstrijden. De laatste twee competitieduels werden tegen Almkerk (3-0) en Sliedrecht (0-1) verloren.

Van den Berg werkte in het verleden onder meer bij SVL, Alphense Boys, SO Soest, Kampong en Roda’46. Zaterdag speelt Bennekom in Doorwerth de derby tegen Duno.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |