App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ook Guido van Rijn naar Kozakken Boys

Ook Guido van Rijn naar Kozakken Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Guido van Rijn speelt volgend seizoen bij Kozakken Boys. De 31-jarige aanvallend ingestelde linksback maakt de overstap van TEC naar de tweede divisionist uit Werkendam. Vorige week werd al bekend dat ook topscorer Bo van Essen van TEC naar Kozakken Boys gaat.

Van Rijn speelde in de jeugd bij Ostrabeke en Bennekom voordat hij bij FC Lienden op het hoogste amateurniveau furore maakte. De linksbenige verdediger speelde verder bij Spakenburg (2 jaar) en De Treffers (1 seizoen) waarna hij in 2021 naar Tiel vertrok. Bij Kozakken Boys treft Van Rijn met trainer Scott Calderwood een oude bekende.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |