App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Davy Pröpper op trainingsveld Vitesse

Davy Pröpper op trainingsveld Vitesse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Davy Pröpper gaat vanaf vandaag voor onbepaalde tijd bij Vitesse trainen. Vitesse.nl meldt dat de 31-jarige oud-international op Papendal een eigen trainingsprogramma gaat volgen. De voormalige speler van onder meer Vitesse, PSV en Brighton & Hove Albion besloot in januari te stoppen met voetbal. Vitesse begint vandaag na een vakantie van twee weken aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en is druk op zoek naar een kwaliteitsimpuls voor de selectie.

Op Vitesse.nl is onderstaande te lezen: “Pröpper meldt zich bij Vitesse met een vrijblijvende insteek. De middenvelder gaat kijken of het voetbalvuurtje in hem weer aangewakkerd kan worden. Technisch directeur Benjamin Schmedes zegt daar het volgende over: “Als zeer gewaardeerde oud-speler van onze club krijgt Davy uiteraard een warm welkom. Wij bieden hem graag de gelegenheid om de smaak van het voetbal weer te proeven. Wij geven Davy alle tijd, ruimte en rust om te bekijken of een terugkeer in het voetbal een optie voor hem kan zijn. Uiteraard is zijn eigen gevoel daarbij het allerbelangrijkst.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |