App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van Dijk bezig aan laatste seizoen bij WZC Wapenveld

Van Dijk bezig aan laatste seizoen bij WZC Wapenveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Erik van Dijk is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van WZC Wapenveld. Na overleg tussen bestuur en trainer is in gezamenlijk overleg besloten het contract niet te verlengen. Van Dijk is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Monnikenbos en volgde in 2020 Robert Slinkman op bij WZC Wapenveld.

Dankzij de 6-0 zege op concurrent EZC’84 vond WZC zaterdag de aansluiting bij de middenmoot in de vierde klasse D. WZC heeft na negen duels tien punten en staat op de negende plek.

Op de clubwebsite zegt Van Dijk het volgende over zijn naderende vertrek: “Ik heb mooie seizoenen beleefd bij WZC Wapenveld. Dit seizoen loopt het nog niet naar behoren en staan we op dit moment te laag. Desalniettemin zullen we er alles aan doen om bij de 1e zes te gaan eindigen”.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |