Home Laatste Nieuws Twee punten in mindering SC Millingen

Twee punten in mindering SC Millingen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft SC Millingen twee punten in mindering gebracht naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd op 9 oktober tegen Germania, bovendien krijgt de club uit Millingen een boete van 200 euro. Volgens de uitspraak van de tuchtcommissie van de KNVB heeft Millingen ‘schuld door staken wegens wanordelijkheden’.

In het competitieduel in de vierde klasse E verspeelde Millingen een 0-2 voorsprong en werd het duel bij een 3-2 voorsprong voor Germania gestaakt. Donderdag 1 december wordt het restant van de wedstrijd uitgespeeld op Sportpark Noord in Groesbeek. Door de twee strafpunten zakt Millingen van de tweede naar de derde plaats.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |