App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Speelziek blijft trainer van Lunteren

Speelziek blijft trainer van Lunteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lunteren heeft bekend gemaakt dat Martin Speelziek ook volgend seizoen trainer van de hoofdmacht is. De 37-jarige inwoner van Ede maakte deze zomer de overstap van vierdeklasser SDS’55 naar tweedeklasser Lunteren en met een vierde plaats in de tweede klasse C presteert zijn team uitstekend. Zaterdag ontvangt Lunteren op het eigen Sportpark De Wormshoef VV Jonathan.

Op de clubwebsite geeft Martin Speelziek aan het naar zijn zin te hebben bij Lunteren:

“Het doel was met een Lunterse kern, aangevuld met ervaren spelers van buitenaf, van de onderste regionen weg te blijven. Dat gaat eigenlijk boven verwachting. Een jaar geleden namen zowel de club als ik een klein gokje. Lunteren door een betrekkelijk onervaren trainer aan te stellen en ik de veiligheid bij SDS’55, waar ik het enorm naar mijn zin had, op te geven. Achteraf kun je zeggen dat aan beide kanten de gok goed is uitgevallen. Opzet is ook dat we langere tijd met elkaar verder gaan. Het eerste doel blijft van de onderste zes plaatsen weg te blijven. Als wij de laatste drie wedstrijden voor de winterstop er twee of drie winnen, moeten we in de winterstop gaan kijken of er meer mogelijkheden zijn’’. 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |