App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Grol gaat op zoek naar nieuwe trainer

Grol gaat op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na dit seizoen stopt William Krabbenborg als trainer van Grol. Op de clubwebsite van de tweedeklasser uit Groenlo staat dat gesprekken tussen de trainer en het bestuur hebben geleid tot het besluit dat William Krabbenborg na dit seizoen vertrekt als trainer bij Grol. De trainer kwam in 2020 over van Sportclub Neede en is dus aan zijn derde seizoen bezig op Sportpark Den Elshof.

Grol staat momenteel op de derde plaats in de tweede klasse H maar heeft de minste verliespunten en is één van de favorieten voor promotie naar de eerste klasse. Vorig seizoen werd Grol vierde. Zondag staat de topper tussen Grol en SDOUC op het programma.

Op de website van Grol wordt dieper ingegaan op de bijdrage van de trainer bij de club:

Aan het einde van dit seizoen stopt William Krabbenborg als trainer van Grol 1. Daarmee komt een einde aan een periode van 3 seizoenen waarin William voor een grote cultuuromslag heeft gezorgd: de prestatiecultuur bij Grol is sterker dan ooit. In 2020 kwam William van Sportclub Neede over naar Grol. Grol was op dat moment op zoek naar een trainer die de prestatiecultuur bij Grol kon opbouwen en in staat was om de talentvolle jeugd in te passen in het eerste elftal. Als ‘kind van de club’ kwam William terug als trainer en heeft hij laten zien dat zijn aanstelling een zeer goede keuze was. De prestatiecultuur is terug, de jeugd speelt zeer verdienstelijk in het eerste elftal, waarbij de mix met de ‘oude garde’ leidt tot zeer mooie resultaten en niet onbelangrijk: er is nog steeds plek voor gezelligheid en sociale binding in de eerste selectie.

Gesprekken tussen William en het Voetbalbestuur in de afgelopen periode hebben geleid tot het besluit van William om na afloop van dit seizoen te vertrekken als trainer bij Grol. Met veel intensiteit en bevlogenheid heeft William de afgelopen drie jaar gewerkt aan de ‘opdracht’ die het Voetbalbestuur hem heeft meegegeven en is het zijn én ons aller ultieme wens om deze periode af te sluiten met een promotie naar de 1e klasse. Wij wensen onze trainer, staf en spelers daar heel veel succes bij!

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |