Home Arnhem 3B met elf clubs verder na exit SV Lelystad’67

3B met elf clubs verder na exit SV Lelystad’67

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Lelystad’67 heeft vanwege een spelerstekort het eerste elftal uit de competitie teruggetrokken.  Vorige week zaterdag ging vanwege personele problemen bij Lelystad’67 ook al een streep door de thuiswedstrijd tegen VVOP.

Hierdoor gaat niet alleen het competitieduel tussen ESC en SV Lelystad’67 zaterdag niet door, maar worden ook alle reeds behaalde resultaten tegen de club uit Flevoland uit de stand van de competitie geschrapt. De zaterdag 3e klasse B bestaat nu dus nog maar uit elf clubs, VVOP blijft koploper. Lelystad’67 degradeerde vorig seizoen uit de tweede klasse en verloor dit seizoen van KVVA, Swift’64, Terschuurse Boys, Hoevelaken, EFC’58, Zeewolde en Elspeet.

Op de website van de club uit Lelystad staat de volgende mededeling:

Voor de meesten zal dit bericht niet geheel onverwacht komen.
Het bestuur heeft gisteravond met ontzettend veel pijn in het hart moeten besluiten om SVL 1 uit de competitie te halen. 

Vandaag heeft de KNVB dit besluit overgenomen. De trainers hebben wekelijks hun best gedaan om voldoende spelers op het veld te krijgen, daarvoor onze hartelijke dank. Helaas is dat niet altijd gelukt. En in de nabije toekomst verwachten we ook geen verbetering. Dit was de belangrijkste reden van ons besluit.

Daar komt bij dat de KNVB als regel hanteert dat na twee keer niet komen opdagen een team uit de competitie wordt gehaald. Kortom, als wij het besluit niet hadden genomen, dan was het de KNVB wel geweest. Onze dank gaat ook uit naar alle vrijwilligers die er voor zorgden dat ons eerste elftal wel kon spelen.

Het bestuur.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |