Home Achterhoek Trainer Wouter Schouten gaat stoppen bij Vorden

Trainer Wouter Schouten gaat stoppen bij Vorden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wouter Schouten is bezig aan zijn tweede en laatste seizoen als trainer van v.v. Vorden. Ondanks een prettige samenwerking heeft de trainer aangegeven vanwege privéomstandigheden aan het einde van dit seizoen te stoppen bij de tweedeklasser uit Vorden. Vorden staat momenteel met 8 punten na 8 duels op de elfde positie in de 2e klasse I. In zijn eerste seizoen bij v.v. Vorden eindigde Schouten met zijn jonge selectie knap op de zevende positie. Schouten was in het verleden onder meer vijf seizoenen werkzaam bij Ruurlo.

Op de website van Vorden is het volgende te lezen: Afgelopen week hebben Wouter Schouten en het bestuur van v.v. Vorden met elkaar besloten om aan het einde van dit seizoen de samenwerking te beëindigen. Wouter is sinds augustus 2021 als hoofdtrainer verbonden aan onze club en is dus nu bezig aan zijn tweede seizoen met Vorden 1 in de 2e klasse KNVB afd. Oost (zo). De samenwerking verloopt naar wens en de intentie om met elkaar door te gaan was ook zeker aanwezig, echter door persoonlijke omstandigheden in de privé situatie heeft Wouter besloten om aan het einde van dit seizoen voorlopig te stoppen met zijn trainersactiviteiten. In de afgelopen twee weken kwam met de gesprekken duidelijk naar voren dat het een kwestie was van ‘gevoel en verstand’, maar dat hij tenslotte geheel terecht zijn verstand heeft laten spreken. Het bestuur betreurt de uiteindelijke uitkomst van de gesprekken, net als de spelersgroep, maar heeft natuurlijk alle begrip voor zijn keuze en wenst hem in ieder geval veel sterkte, succes en plezier bij het goed en prettig afronden van het lopende seizoen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |