Home Achterhoek Succestrainer stopt bij v.v. Reünie

Succestrainer stopt bij v.v. Reünie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Succestrainer Bert van Losser vertrekt aan het einde van het seizoen bij v.v. Reünie. De 50-jarige trainer heeft het bestuur van de vierdeklasser uit Borculo laten weten zijn aflopende contract niet te willen verlengen. Reünie won afgelopen zondag dankzij een 5-1 overwinning op SC Meddo de eerste periodetitel van de vierde klasse C. In zijn eerste seizoen op sportpark de Wildbaan eindigde Van Losser met Reünie op de vierde plaats.

Op de clubwebsite zegt Bert van Losser het volgende over zijn aanstaande vertrek: “v.v. Reünie is koploper en heeft een goede en leuke spelersgroep, alleen heb ik bij mijn aanstelling al gezegd voor 2 of 3 seizoenen te blijven. De huidige stand op de ranglijst speelt daarin bij mijn keuze geen rol.  We gaan proberen mee te blijven doen om de prijzen. Dat verdient deze spelersgroep en de club. De spelersgroep is een mooie mix van jonge talenten en enkele ervaren spelers”.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |