Home Arnhem Spero moet op zoek naar nieuwe trainer

Spero moet op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Hanky Leatemia stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Spero meldt De Gelderlander. De ervaren trainer begint in zijn woonplaats Vught een rijschool en kan dit niet combineren met het trainerschap bij de tweedeklasser uit Elst.

Leatemia begon in de zomer van 2021 als opvolger van Kevin van Veen in Elst en eindigde vorig seizoen op de achtste plek in de middenmoot van de 2e klasse I. Dit seizoen staat Spero met zes punten na zeven duels op de tiende positie. Zondag speelt Spero op het eigen Sportpark De Pas tegen Theole.

Theole is een voormalige club van de 56-jarige Leatemia, verder was hij onder meer bij TEC en Tricht werkzaam.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |