Home Arnhem Topscorer Bo van Essen vertrekt uit Tiel

Topscorer Bo van Essen vertrekt uit Tiel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bo van Essen speelt volgend seizoen bij Kozakken Boys in de Tweede divisie. De 24-jarige aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij TEC en is momenteel met acht doelpunten topscorer van de club uit Tiel. Zaterdag was Van Essen tweemaal trefzeker voor TEC in het met 1-2 gewonnen duel tegen Jong Volendam.

Bo van Essen doorliep de jeugdopleiding van Vitesse waarna hij via De Treffers en DOVO in 2021 bij TEC terecht kwam. Bij Kozakken Boys in Werkendam krijgt Van Essen te maken met trainer Scott Calderwood die vorig seizoen ook actief was bij TEC.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |