Home Achterhoek Cupfighter De Paasberg slaat weer toe

Cupfighter De Paasberg slaat weer toe

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Paasberg heeft in de tweede ronde van het bekertoernooi verrassend eenvoudig van Concordia Wehl gewonnen. In Arnhem werd het 5-1 voor de vierdeklasser.

Op een doordeweekse avond een bekerwedstrijd op Sportpark De Paasberg, het ideale decor voor de Arnhemse cupfighter. Nadat in de poulefase al was afgerekend met Eerbeekse Boys en Apeldoornse Boys werd in de eerste ronde derdeklasser WAVV met 5-0 verslagen. Zondag derdeklasser Concordia Wehl werd het volgende slachtoffer van de Arnhemmers.

Dinsdagavond stond De Paasberg halverwege al op een comfortabele 4-0 voorsprong. Na tien minuten was het al 2-0 dankzij goals van Fabian van Leeuwen en Mo Saïdi. De vliegende start kreeg door goals van Armando Diaz en nogmaals Saïdi in de eerste helft een passend vervolg. Na rust scoorde Donovan de Kievid de vijfde Arnhemse goal.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |