App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bekerstunt Terschuurse Boys

Bekerstunt Terschuurse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Terschuurse Boys

Terschuurse Boys heeft dinsdagavond in Gendt voor een daverende verrassing in het bekertoernooi gezorgd. De derdeklasser uit Terschuur was na strafschoppen te sterk voor eersteklasser De Bataven.

Op Sportpark Walburgen kwam De Bataven na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Max Beissel. De nog ongeslagen koploper van de eerste klasse D ging met een 1-0 voorsprong rusten, maar halverwege de tweede helft kwamen de bezoekers uit Terschuur via invaller Daniel Gundelach op gelijke hoogte.

In de strafschoppenserie werd doelman Gerben Hilgers van Terschuurse Boys de held van de avond. De keeper stopte de strafschoppen van Twan Peters en Berend Nunes, de inzet van Koen van Gaal ging over: 0-3.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |