App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Martin de Winkel blijft bij SVO/VVLK

Martin de Winkel blijft bij SVO/VVLK

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martin de Winkel heeft de samenwerking met SVO/VVLK met een seizoen verlengd. De Winkel wordt daarmee volgend seizoen de eerste hoofdtrainer van de nieuw op te richting voetbalvereniging van Ooij en Leuth.

Vorig seizoen werd De Winkel met SVO kampioen van de vijfde klasse, dit seizoen presteert het gecombineerde team onder de naam van SVO/VVLK ook uitstekend in de vierde klasse. Mede dankzij de 1-3 overwinning van zondag in tegen Ewijk staat SVO/VVLK momenteel op de derde positie in de vierde klasse E.

Op de clubwebsite wordt de beslissing toegelicht: “Nadat Martin afgelopen seizoen op glorieuze wijze kampioen wist te worden met SVO, gaat het ook met SVO/VVLK crescendo. De ploeg houdt zich meer dan keurig staande in de 4e klasse. Binnen korte tijd is er een homogene groep ontstaan met Ooijse en Leuthse spelers.  Bovendien hebben we samen vastgesteld dat er nog meer dan voldoende rek zit in de huidige selectie en het overgangsbestuur is eenduidig van mening dat Martin de trainer is die het maximale uit de voorhanden zijnde spelersgroep kan halen.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |