App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Batavia verlengt contract met Niek en Pepijn Nelissen

Batavia verlengt contract met Niek en Pepijn Nelissen

door Redactie
0 reacties

Trainers duo Niek Nelissen en zijn zoon Pepijn verlengen het contract met Batavia voor minimaal 1 seizoen. Voorzitter Willie Borneman is erg blij met de verlengen van vader en zoon Nelissen.

‘Pepijn is nog jong (21) maar een geweldige veld trainer die in de toekomst hoge ogen gaat gooien in het trainersvak, Niek is een tactisch meesterbrein, de manier waarom Niek het team leidt en klaarstoomt voor de wedstrijden is echt van een erg hoog niveau.

Niek Nelissen : ‘ik ben erg blij bij Batavia, het is geweldig om samen met mijn zoon bij Batavia te werken. We hebben een geweldige groep op dit moment en er zijn al volop contacten met spelers voor komend seizoen om onze selectie te versterken, dat is erg mooi, want als Batavia zijn wij echt afhankelijk van spelers van buiten Batenburg, Batenburg telt namelijk maar net 600 inwoners.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |