Home Arnhem Achilles’29 blijft actief op transfermarkt

Achilles’29 blijft actief op transfermarkt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Rodny Hofman zal na de winterstop aansluiten bij Achilles’29. De 34-jarige verdedigende middenvelder leverde eerder dit seizoen zijn contract bij DOVO in en moet na de winterstop de eersteklasser uit Groesbeek met zijn ervaring een volgende kwaliteitsimpuls geven.

Hofman was in het verleden onder meer actief voor GVVV, Alverna, TEC en DOVO. Achilles’29 maakt nog wel het voorbehoud dat de KNVB de overschrijving van de middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, moet goedkeuren.  Hofman sluit op korte termijn al wel aan bij de selectie van trainer Patrick Pothuizen zodat hij na de winterstop direct inzetbaar is.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |