Home Achterhoek VV Reünie periodekampioen

VV Reünie periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 5-1 overwinning op SC Meddo heeft VV Reünie de eerste periodetitel van de vierde klasse C gewonnen. De club uit Borculo won zeven van de acht duels in de eerste periode en verloor alleen thuis van GWVV (0-1).

Op Sportpark de Wildlaan had VV Reünie geen enkel probleem met hekkensluiter SC Meddo en was de 5-1 eindstand een voorzichtige afspiegeling van de verhoudingen. De club uit Borculo eindigde vorig seizoen als vierde, maar lijkt hard op weg naar de derde klasse. Grootste concurrent VIOS B won op bezoek bij VV Etten met 3-6.

Stand na 8 duels:
1. VV Reünie 8.21
2. VIOS B 8.19
3. Ulftse Boys 8.16
4. Sportclub Lochem 8.13
5. GWVV 8.13

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |