App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Alsnog periodetitel voor Victoria’25

Alsnog periodetitel voor Victoria’25

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met een week vertraging heeft Victoria’25 alsnog de eerste periodetitel van de vijfde klasse D veroverd. De club uit Afferden won de uitwedstrijd tegen AAC-Olympia met 0-6, mede dankzij drie doelpunten van Bryan Coonen. Vorige week had het team van trainer Gert-Jan Reijnen in eigen huis al periodekampioen kunnen worden, maar toen werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Nijmegen. Met de prachtige score van 22 punten na acht wedstrijden is Victoria’25 bovendien favoriet om rechtstreeks te promoveren naar de vierde klasse.

Stand 5D:
1. Victoria’25 8.22
2. SCP 8.19
3. Batavia 8.17
4. WVW 8.14
5. AAC-Olympia 8.12

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |