Home Laatste Nieuws Vrije zaterdag VVOP door spelerstekort tegenstander

Vrije zaterdag VVOP door spelerstekort tegenstander

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Periodekampioen VVOP heeft zaterdag de koppositie niet kunnen verstevigen. Voor de club uit Voorthuizen stond een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Lelystad’67 op het programma, maar het duel kon geen doorgang vinden omdat Lelystad’67 onvoldoende spelers had. Hierdoor werd de wedstrijd zaterdagochtend door de KNVB afgelast. Waarschijnlijk krijgt de nog puntloze nummer laatst van de 3e klasse B nu enkele punten in mindering van de KNVB.

Klein lichtpuntje voor VVOP was het puntenverlies van achtervolgers Terschuurse Boys (2-2 tegen ESC) en Hoevelaken (1-1 tegen Zeewolde).

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |