Home Achterhoek Knappe zege Scherpenzeel in topper tegen DZC’68

Knappe zege Scherpenzeel in topper tegen DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel lijkt de status van titelfavoriet waar te maken. In Doetinchem werd de topper tegen DZC’68 met 1-3 gewonnen waardoor de voorsprong op de concurrentie inmiddels behoorlijk is. LRC Leerdam volgt nog op 1 verliespunt, maar DTS Ede en DZC’68 staan al op vier verliespunten terwijl Duno, Bennekom en Achilles’29 al afgehaakt lijken.

In Doetinchem vielen alle doelpunten na rust. Arwin van Soest bracht Scherpenzeel op voorsprong, waarna de van HC’03 overgekomen Cas Evers met een kopbal de gelijkmaker scoorde. In de slotfase besliste Olivier Pilon en Mark de Graaf het duel in het voordeel van de bezoekers: 1-3.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |