App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Foutloos ESA periodekampioen

Foutloos ESA periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Met de maximale score na acht wedstrijden is ESA de terechte periodekampioen van de derde klasse A. De Arnhemmers wonnen op Sportpark Rijkerswoerd met 1-0 van Veenendaal door een doelpunt van Theo Weijs.

In de strijd om het kampioenschap lijkt de formatie van trainer Marco Bosch alleen nog concurrentie te hebben van VVA Achterberg, dat met 3-1 van SKV won en met drie punten achterstand op ESA tweede staat. Nummer drie SKV staat al dertien punten (!) achter de Arnhemse periodekampioen.

Stand:
1. ESA 8.24
2. VVA Achterberg 8.21
3. SKV 8.11
4. WAVV 8.11
5. Blauw Geel’55 8.11

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |