App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer Talla na dit seizoen weg bij Loenermark

Trainer Talla na dit seizoen weg bij Loenermark

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Desmond Talla vertrekt na dit seizoen als trainer van VV Loenermark. Op de website van de vierdeklasser uit Loenen is te lezen dat na overleg tussen bestuur, voetbaltechnische commissie, trainer en selectie gezamenlijk is besloten dat het contract van de trainer na twee seizoenen niet verlengd zal worden en dat beide partijen in goede harmonie uit elkaar gaan.

Loenermark is al sinds mensenheugenis een vierdeklasser en staat momenteel met elf punten na zes wedstrijden op de vijfde plek in de vierde klasse F. Op de clubwebsite zegt Desmond Talla: “Het lopende seizoen moeten we alles op alles zetten om een periodetitel binnen te slepen, geen makkelijke opgave omdat er van de 11 clubs uit 4F er misschien wel 8 dezelfde doelstelling hebben. In ieder geval een mooie uitdaging!”

Zondag speelt Loenermark op het eigen Lonapark tegen EDS.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |