Home Achterhoek Succestrainer vertrekt bij VVG’25

Succestrainer vertrekt bij VVG’25

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lars Krabbenborg is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van VVG’25. De trainer uit Zieuwent is bezig aan zijn vijfde seizoen bij VVG’25 en heeft aan het bestuur van de tweedeklasser uit Gaanderen aangegeven na dit seizoen te stoppen op Sportpark De Pol Oost.

Na zijn periode als assistent-trainer bij RKZVC begon Lars Krabbenborg in 2018 bij VVG’25. Volgens de website van VVG’25 zorgde de trainer vanaf het begin voor een prestatiecultuur waar naast gezelligheid en sociale binding ook prestaties van de spelers verwacht werden. De talentvolle selectie van VVG’25 werd in 2019 direct met overmacht kampioen van de vierde klasse, waarna een jaar later een papieren promotie in het eerste coronaseizoen volgde. In het eerste volledige seizoen in de tweede klasse werd VVG’25 vorig seizoen verdienstelijk vijfde.

Momenteel is VVG’25 de nummer negen van de 2e klasse H. Na een zwakke competitiestart werden de laatste twee duels gewonnen. Dit weekend is VVG’25 vrij.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |