Home Achterhoek Kevin Jeurissen vertrekt bij DVC’26

Kevin Jeurissen vertrekt bij DVC’26

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kevin Jeurissen vertrekt na dit seizoen als trainer van DVC’26 meldt De Gelderlander. De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen in Didam en DVC’26 is momenteel koploper van de tweede klasse H. Volgens De Gelderlander stopt Jeurissen op Sportpark De Nevelhorst. vanwege drukke werkzaamheden en kiest hij voor zijn privéleven.

De succesvolle trainer maakte in 2021 de overstap van buurman DVC’26 en haalde vorig seizoen na een wisselvallig jaar de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. Ondanks de nederlaag van zondag tegen concurrent DCS is DVC’26 met veertien punten na zeven duels goed aan de competitie begonnen. Zondag speelt DVC’26 thuis tegen laagvlieger Varsseveld.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |