Home Arnhem 4D: Pakt Apeldoornse Boys direct na overstap de eerste prijs?

4D: Pakt Apeldoornse Boys direct na overstap de eerste prijs?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Apeldoornse Boys kan zaterdag direct de eerste prijs sinds de overstap van de zondag naar de zaterdag pakken. De koploper van de vierde klasse D wordt zaterdag periodekampioen wanneer het de uitwedstrijd tegen ZVV’56 wint. Een overwinning aan de noordkant van Apeldoorn op hekkensluiter ZVV’56 volstaat voor het team van trainer Stephan Quack om na acht wedstrijden bovenaan de competitie te staan. Op Sportpark Zevenhuizen verloor ZVV’56 dit seizoen eerdere thuiswedstrijden met 0-5, 1-3 en 1-6.

Mocht ZVV’56 stunten en minimaal gelijkspelen kan VEVO daarvan profiteren. De nummer twee uit de competitie speelt in Garderen de lastige uitwedstrijd tegen De Veluwse Boys maar heeft een beter doelsaldo.

1. Apeldoornse Boys 7.18 (22-10)  
ZVV’56- Apeldoornse Boys
2. VEVO 7.16 (24-8)
Veluwse Boys- VEVO

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |