Home Arnhem 4C: Vier clubs kunnen periodekampioen worden

4C: Vier clubs kunnen periodekampioen worden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: VV SEH

Zaterdag krijgt de strijd om de eerste periodetitel in de vierde klasse C een spannende ontknoping. Maar liefst vier clubs zijn nog in de race om het periodekampioenschap en de koppositie na acht duels. Dankzij de 9-0 overwinning van vorige week op WVV Wageningen heeft Fortissimo de beste papieren, maar het team van trainer Paul Bremer speelt zaterdag de pittige uitwedstrijd tegen het als vijfde geklasseerde SDS’55. Bij puntenverlies van de Edese koploper kan Rood-Wit’58 profiteren. De club uit Putten van trainer Ramazan Pinarbasi heeft evenveel punten maar een minder goed doelsaldo van zes. Rood-Wit’58 speelt echter de lastige uitwedstrijd tegen VV Barneveld.

Mochten zowel Fortissimo als Rood-Wit’58 punten verliezen, kan de eerste periodetitel naar Harskamp of Stroe gaan. De nummers drie en vier van de competitie hebben een achterstand van 1 punt op de koplopers en treffen elkaar zaterdag op Sportpark ’t Meulenveld in Harskamp in een absolute topper.

1. Fortissimo 7.19 (29-3)
SDS’55- Fortissimo
2. Rood-Wit’58 7.19 (24-4)
VV Barneveld- Rood-Wit’58
3. SV Harskamp 7.18 (34-14)
SV Harskamp- Stroe
4. Stroe 7.18 (25-8)
SV Harskamp- Stroe

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl