Home Laatste Nieuws 4A: De Treffers dichtbij periodetitel

4A: De Treffers dichtbij periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zaterdag staan de laatste wedstrijden in de strijd om de eerste periodetitel van de 4e klasse A op het programma. De Treffers is bij winst in het thuisduel tegen BVC’12 periodekampioen. Normaal gesproken heeft de club uit Groesbeek ook aan een punt voldoende om periodekampioen te worden. Bij een remise van De Treffers moet VV Alverna een monsterzege behalen met zes doelpunten verschil in de Wijchense derby tegen SC Woezik. Bij een nederlaag van De Treffers en puntenverlies van VV Alverna heeft ook Kolping-Dynamo nog een kans op de periodetitel. De Nijmegenaren moeten dan met drie doelpunten verschil winnen bij AWC.

1. De Treffers 7.19 (23-9)  
De Treffers-BVC’12
2. VV Alverna 7.17 (17-9)
SC Woezik- VV Alverna
3. Kolping-Dynamo 7.16 (16-5)
AWC- Kolping-Dynamo

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |