Home Achterhoek Thuisclubs winnen in Achterhoek Cup

Thuisclubs winnen in Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dinsdagavond zijn alle vijf duels in de strijd om de Achterhoek Cup gewonnen door de thuisclub. VVG’25 won overtuigend met 4-1 van Vierde divisionist RKZVC en speelt in de volgende ronde uit tegen tweedeklasser VV Dieren. FC Winterswijk wacht na de winst op Varsseveld in de volgende rond de lastige uitwedstrijd tegen Grol.

De pas 16-jarige debutant Beau Witjes uit het onder 17 team van Angerlo Vooruit scoorde direct tweemaal bij de met 7-2 gewonnen wedstrijd tegen Keijenburgse Boys. FC Dinxperlo was duidelijk te sterk voor het zaterdagteam van FC Winterswijk: 7-2.

VVG’25– RKZVC 4-1
FC Winterswijk (zondag)- Varsseveld 3-1
Sportclub Lochem o23– VIOS Beltrum o23 3-2
Angerlo Vooruit– Keijenburgse Boys 7-1
FC Dinxperlo– FC Winterswijk 7-2

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |