App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws RKHVV neemt per direct afscheid van trainer

RKHVV neemt per direct afscheid van trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

RKHVV heeft besloten om per direct afscheid te nemen van hoofdtrainer Maik Angenent. De eersteklasser uit Huissen geeft op de eigen clubwebsite een korte verklaring: “Na langdurig en zorgvuldig intern overleg is besloten om na een samenwerking van 2,5 jaar vroegtijdig afscheid te nemen van hoofdtrainer Maik Angenent. Frans Koenen, oud trainer van RKHVV zal tot het einde van dit seizoen de honneurs waarnemen.”

Maik Angenent was in het verleden onder meer trainer van VVO en Concordia Wehl en begon in 2020 op Sportpark de Blauwenburcht. Vorig seizoen eindigde RKHVV op de zesde plek in de eerste klasse, dit seizoen begon de club uit Huissen vol ambities aan het nieuwe seizoen. Mede door duidelijke nederlagen tegen Voorwaarts Twello (6-0) en De Bataven (0-4) staat RKHVV na zes duels met zeven punten op de negende plek in de eerste klasse D. Ook werd RKHVV al in de poulefase van het bekertoernooi uitgeschakeld.

De ervaren Frans Koenen promoveerde vorig seizoen met SV Venray naar de Vierde divisie en werd uitgeroepen tot trainer van het jaar in district Zuid 2.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |